Fotvård i Bandhagen

God morgon, god morgon! Vad trevligt att du har hittat hit, varmt välkommen ska du vara. För att börja den här veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er, det kommer handla om företaget Fotsjukvård Hagsätra som jobbar med fotvård i Bandhagen.

Jag och min man firade för några veckor sedan tre år som gifta, vilket vi såklart ville fira. Eftersom vi båda älskar naturen bestämde vi oss för att fjällvandra. Vi gav oss ut på en fjällvandring som varade i några dagar. Det är en upplevelse som vi sent kommer glömma, den gav oss väldigt mycket. En sak som den gav mig var ömma fötter. Dagarna som var fyllda med vandring gjorde att mina fötter påverkades och tillslut blev väldigt ömma och jag fick även lite ont. Därför bestämde jag mig för att gå på fotvård i Bandhagen när vi väl kom hem, företaget jag då vände mig till var som sagt Fotsjukvård Hagsätra. Enligt mig är det ett riktigt bra företag, hos dem fick jag ett otroligt bra besök. Mitt besök hos dem gjorde att det kändes som att jag gick på moln, jag fick en behandling som var väldigt behövlig. Tack vare denna behandling mådde mina fötter väldigt mycket bättre, efter det kände jag inte av någon som helst smärta. Med tanke på att deras fotvård i Bandhagen hjälpte mig så mycket kan jag avsluta det här inlägget med att verkligen rekommendera er att också vända er till dem om ni skulle vilja ge era fötter lite extra kärlek. Ifall ni vänder er till dem tror jag definitivt att ni får all den hjälpen ni är i behov av.