Galleri Hjertstedska Villan

Hej och välkommen till mig och min blogg. Nu är det förmiddag och humöret är på topp. Idag känns det som att det är en bra dag och jag ska som vanligt göra det bästa möjliga under dessa timmar som är kvar på dygnet. Det jag tänkte börja med är att skriva lite om Galleri Hjertstedska Villan som erbjuder konst i Falkenberg och närliggande områden. Min fråga till er är om ni har vart där någon gång och hur det fungerade för er? Tyckte ni att det var bra och hur känner ni kring att kolla på olika slags sorters konst? Jag tyckte i alla falla att det var hur roligt och fint som helst, och jag vill gå på fler av deras utställningar.

Jag har inte gått på så mycket konst i Falkenberg, men jag har vart på en del andra ställen, men Galleri Hjerstedska Villan har absolut vart den bästa och finaste konsten jag någonsin har vart med om. Grejen är den att jag som sagt inte är intresserad av det ås mycket, men när man väl har sett så mycket olika sorters konst som man har gjort så ser man verkligen vad som är kvalité och inte. Galleri Hjertstedska Villan har jättebra kvalité på sin konst i Falkenberg, och det gör mig glad. Har ni inte gått till dem så tycker jag att ni borde ta chansen och göra det, för ni kommer inte bli missnöjda. Jag tror att det var allt för idag, men ni får ha det så bra till nästa inlägg som kommer någon gång denna veckan. Kram på er mina kära och underbara läsare!