Jag har använt arvet till att renovera huset

Halloj alla goa vänner som jag har på bloggen. Hur är läget? Jag här glad för jag har ärvt ett hus i Skåne av en gammal släkting som var nästan hundra år när han dog. Ett riktigt kråkslott var det, men det är det inte längre. Detta hus ligger nere i Kävlinge. Hur som helst så kan jag nu titulera mig husägare och jag ska fira jul nere i huset. Det blev även en rejäl slant på banken i arv så jag har nu lagt pengar på att renovera huset. Det finns ett företag inom renovering i Kävlinge som jag vände mig till som heter S.Sköld Byggentreprenad. De har renoverat och rustat upp huset, det har blivit hur bra som helst och jag är så glad över att jag har moderniserat detta hus, för nu har det en modern standard som passar in i nutiden. Min gamla släkting hade inte gjort något med huset på 50 år. Även om det var omodernt så är det ett riktigt gediget byggt hus, ett sådant hus som man vill satsa på att göra iordning och inte sälja. Jag är så tacksam till S.Sköld Byggentreprenad som gjort en sådan kvalitativ renovering. Jag vill tipsa er läsare som är i behov av hjälp med någonting som har med renovering i Kävlinge med omnejd att göra att i så fall ta kontakt med S.Sköld Byggentreprenad. Jag är supernöjd och det vore konstigt om inte ni också blev det om ni tar hjälp av dem för någon renovering i Kävlinge med omnejd. Det var allt för idag, ha det så gott nu alla mina härliga och trevliga vänner!