För dig som är intresserad av konst

Hej på er! Hoppas er dag och vecka har börjat bra, för att förgylla er dag lite tänkte jag skriva ett inlägg. Det kommer handla om ett företag som jobbar med konst i Norrtälje, företaget heter Raija Gustafsson Konst.

Under de senaste åren har mitt intresse för konst växt, idag kretsar mycket av mitt liv kring konst. Jag gillar att köpa konst som förgyller mitt hem men något speciellt men jag älskar även att gå på vernissage och kolla på ny konst som jag aldrig har sett tidigare. Raija Gustafsson är en konstnär som verkligen har växt i mina ögon, hennes konst i Norrtälje är något utöver det vanliga. Det som jag gillar med konst och tavlor är att alla får olika känslor av samma tavla, vilket gör det väldigt unikt. Hemma hos mig har jag många olika typer av tavlor som jag har fått en bra känsla av. Jag har märkt att gäster som kommer hem till mig får helt andra känslor än vad jag får av dem, vilket jag tycker är både häftigt och speciellt. Förhoppningsvis förstår ni vad jag menar när jag uttrycker mig på det sättet. Tanken med det här inlägget är att introducera er till Raija Gustafsson Konst utifall att ni också har ett intresse för konst. Det är alltid roligt att få tips om nya konstnärer när man har ett intresse för det, det är i alla fall vad jag tycker personligen. Som sagt tycker jag verkligen att ni borde kolla in Raija Gustafsson om ni är intresserade av konst i Norrtälje. Det var allt jag hade att säga för idag, förhoppningsvis har ni gillat dagens inlägg. Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.